Club Mambo

Club Mambo – Vær forberedt på en party aften der gør indtryk!

Club Mambo befinder sig på Vestervoldgade 85, og er en meget populær danseklub i København.

Navnet Mambo siger det hele, det er Københavns største og første salsatek. Mambo har Lounge, Cocktail Bar, Restuarant, Danseskole, og endda LIVE musikscene. Mambo er samtidig en natklub for de unge fredage og lørdage.

På Club Mambo er der også rum for orkerstre fra forskellige steder i verden, de holder forskellige events som du kan får mere at vide på http://www.clubmambo.dk/dk/The-Club/

Er man virkelig en slasaglad person har du muligheden for at tilmelde dig til deres salsaundervisning som gratis om torsdagen fra kl 20:15 til kl 21.

Mambos 2 barer tilbyder alt fra øl til lækre cocktails.

 

Club Mambo serverer latinamerikanske og tropiske cocktails i deres bar. En af deres kendte cocktail drinks er CAIPIRINHA som er brasiliens national drink, andre kendte drinks fra de varme lande som PINA COLADA, MOJITO, TEQUILA SUNRISE, og MARGARITA.

Der serveres også gode mad på Club MAMBO, latinstemning samt eksotisk mad på bordet er hvad Club Mambo Lounge udbyder sine gæster.

Restauranten tilbyder små og store selskaber hvor der er plads helt op til 150 spisende gæster.

Man kan få en helaftensprogram fra 195 kr, hvor man har adgang til både restuaranten samt diskoteket og baren, for mere information gå til deres hjemmeside på http://www.clubmambo.dk/dk/Restaurant/.

Events på Club Mambo

Events er fx Mambo Showdown, Cubansk koncert, kendte DJs på besøg, Latin dance night og meget andet.

Ved specielle events er entreprisen 60 kr. Entrepris kan dog variere fra hvilken event der holdes på Club Mambo, det er bedst at man tilmelder sig Club mambos nyhedsbrev så man aldrig går glip af salsa og fest på Club Mambo.

Danseskole på Club Mambo.

Lær at danse som latinamerikaner! Club Mambo har fundet professionelle instruktør for at lære dig kombinationen af salsa, mambo og bachata. Tilmelding er nødvendigt da der er begrænset antal pladser på club Mambo.

For mere information om Club Mambos danseskole skal du går ind på den her hjemmeside http://www.clubmambo.dk/dk/Mambo-Dance-Studio/ her kan du får kontak nummer samt -person oplyst.

Posted in København - Written by Mr. Fest on 20/11/2010

Leave a Comment