Social Club Århus

  Social Club Århus- positive oplevelser med glade mennesker

Social Club er en af de mest populære natklubber i Århus-området. De giver gratis øl fra kl 23 til 24 og derefter gratis adgang til kl 02 og alle er velkomne på Social Club fra alderen 20 år.
Stedet har åbent fra torsdag til lørdag fra kl 23, entrepris finder på deres hjemmeside på http://www.socialclub.dk/information/facts

Der er også plads til dine ekstra ting som jakker og tasker, du kan forvente at dine ting bliver vogtede og du ikke mister noget. Hvis du har glemt noget, har du altid muligheden for at ringe til stedet dagen efter og spørge efter din ting.

Musik, DJ og drinks

Social Club Århus kan du altid forvente god party stemning fra folk der kommer ind i Social Club Natklubben. Mange er disse mennesker er  festglade mennesker, og er ikke generte for at møde nye venner.

Øl er som nævnt gratis fra 23 til 24, og der er gratis adgang til Social Club til kl 2 om natten, ellers koster det 20 kr torsdage eller 50 kr fredage og lørdage. Så det er ikke så tungt for lommerne.

Du kan også forvente god musik fra kendte Århus-Djs og endda også internationale DJs.

Private Fester på Social Club

Har man fødselsdag og gerne vil invitere mange venner til sin specielle dag, er Social Club et sted man kan party natten lang. Så giver Social Club også en flaske gratis til dig. Personalet på Social Club sørger for dig og dine gæster har en god og hyggelig stemning. Du er velkommen til at tage mad med selv til din privatfest eller lade Social Club arrangere hele festen for dig. Det eneste du skal gøre er at dukke op med masser af gæster, deres minimum krav for privat fester er 50 mennesker.

Det er endda gratis at holde privatfest hos Social Club, men vil man leje Natklubben uden for dens åbningstider er prisen minimum 3000 kr. Men prisen kan dog variere fra størrelsen og arten af festen. Det kan du få mere at vide på http://www.socialclub.dk/lej-social-club/privatfest.

Gode anmeldelse har Social Club fået masser af…

Fra servicemindede personale, til gode proffesionelle bartenders og gode DJs, disse er nogle få af de gode ting man oplever på Social Club.

På Social Club kan man opleve international clubstemning. Du finder Social Club på Klostregade 34, Århus.

Posted in Århus - Written by Mr. Fest on 04/11/2010

Leave a Comment