Celcius Copenhagen

Celcius Copenhagen - for Rnb og urban elskere

Celcius har eksisteret siden 2006. Det startede som et tekno diskotek, hvorefter Celcius mange gange  har ændret stil og koncept, da den i starten slet ikke fangede københavnernes opmærksomhed trods den ligger lige overfor Rådhuspladsen, som er centrum af København.

Fra marts 2010 har Celcius endnu engang fundet en ny stil til natklubben og sigter nu mod rnb og urban elskende festmennesker.

Celcius er indrettede stilet og afslappet. Man har også udsigt til Københavns centrum. Celcius er delt op i forskellige rum, main room er med mobile møbler – virkelig god stilet design.

Tre mobile barer fordelt i forskellige rum

Celcius ejer tre mobile barer, som er fordelt efter de forskellige rum der er. Main room som er den største og har den største bar, indendørs rygerum er der også. De andre rum er mere til intimt snak med din kæreste eller for nogle få gode venner, som kan vælge at holde semi privat fest i de andre rumme hvis de er ledige.

Din egen fest på Celcius

Du kan leje Celcius til din egen privat fest, og Celcius er villig til at samarbjde med dig for at give dig en successfuld fest.

Celcius har samarbejde med en række forskellige restuaranter hvor man kan bestille mad fra. For mere information om privatefester gå ind på deres hjemmeside på http://www.celcius.dk/#/booking

Celcius er eksklusiv

Det betyder at man skal skrives på gæstelisten eller blive medlem af Celcius for at komme ind, og det betyder at man føler sig mere tryg inde på Celcius, for de har kontakt oplysinger på de personer, der vælger Celcius som deres party destination.

Musik på Celcius

Som sagt Celcius har valgt at spille RnB og urban musik i deres højttalerene, men de inviterer også kendte lokale stjerner som Nina Sky til at spille live på deres Bar.

Celcius Copenhagen holder også specielle events, som AZN CON, landets bedste DJs kommer på besøg. De holder også theme parties som Halloween Party, nytårsfest og mange andre. Du kan gå ind på deres hjemmeside og se hvad der er på ders planliste, på http://www.celcius.dk/#/lrdag

Entrepris

Celcius Copenhagen har entrepris på 100kr. Entreprisen kan variere ved events. Man skal være minimum 18 år for at komme ind på Celcius og der er som andre natklubber i landet dresscode regler, såsom ingen hoved beklædning, ingen synlige tattoveringer, pæne sko pæne bluser, til mænd ingen armeløse tshirts tilladt og ingen hiphop bukser ,der ligner man har 50 forskellige farlige våben i dem. 🙂  Altså alle er velkommen men tage hensyn til at man ikke ligner truende typer overfor dørmanden.

Posted in København - Written by Mr. Fest on 19/11/2010

One Response to “Celcius Copenhagen”

  • David Nicolai Mogensen siger:

    Fredag den 17 Juni 2011 var jeg på Diskotek Celcius i København…
    Og jeg kan langt fra anbefale det sted til nogen OVER HOVEDET.
    Jeg er på vej på toilettet jeg får øje på en kunde der virkelig er i gang med at få klø af en vagt, hvor jeg lige så stille ligger min hånd på vagtens skuldre og siger rooolig nu, hvorefter vagten vender sig om og smadre mig op af den nærmeste væg, tager kvælertag og derefter kyler mig ned i gulvet, hvor der måtte komme en helt anden vagt for at stoppe ham.. Hvilket redsulterede i at jeg blev smidt ud af diskoteket .. ????
    Hyyyyggggeeellliiigggtttt sted 😉 .. Fraråder folk at komme der ..

Leave a Comment