En dag i KBH

Mangler du info om, hvordan du får en god tur til Købehavn, eller skal du måske bare planlægge en god tur i byen for dine venner fra provinsen, så læs med her!

NB: MERE OM NATKLUBBERNE/DISKOTEKERNE  VEGA, K3 OG DUNKEL LÆNGERE NEDE I TEKSTEN!

Livet i København

København, hovedstaden i Danmark, er blevet et af de hotteste turist spots for rejsende i de seneste år.

Mange gode steder for turister findes i hovedstaden København.

Går man efter historiske steder, er  København heller ikke bag ud med hensyn til kulturelle oplevelse med dens kulturelle rigdom.  Det være sig museumsture eller at feste natten væk i en stor natklub – København tilbyder dig en verden af muligheder.

Det bedste sæson at komme til København er selvfølgelig sommersæsonen hvor der er liv i byen 24 timer i døgnet.

Det er den tid på året hvor byen mest kommer til live med farver fra blomster og smukke træer selv i centrum af København, om natten er det farver fra natklubberne rundt omkring.

Offentlige haver er fyldt med mennesker, både børn, unge og gamle mennesker der tager en slapper på græsplænen med enten venner eller familie. Her oplever man også grillfester på offentlige steder så som en af de populæreste sted som kaldes Bryggen, her finder du masser mennesker både om dagen og aften.

På Bryggen eller islands brygge kan du om dagen svømme eller grille sammen med venner, endda spille basketbold eller andre udendørs aktiviteter.

Men før vi kommer rigtig igang med at udforske byen er det bedst at vi finder et sted at bo. Hvis man ikke har familie eller venner der bor i byen i forvejen, er der små hoteller og lav pris hoteller hvor man kan overnat for rimelig gode priser så som:

Ting at se og gør

Nu hvor du har fundet muligheder hvor du kan hvile hoved for natten, så lad os kigge på de steder hvor du kan have det mest sjovt om dagen:

1. Københavns Canal Tour. En af de mest spændende måder at se byens fantastiske historiske side. Som er opbevaret efter såp mange mange år. ved brugt af kanal rumfart som de kalder det sejler du gennem tunneler og kanaler og endda med guide der tæller forskellige sprog så som fransk, tysk og engelsk.

2. Den danske National Gallery. For dem med en interesse for kunst, lover den danske National Gallery for vil virkelig være det værd at se.

3. Tag den historie Tour i København. en turist bus er lige til at se byen og spotter de steder man gerne vil hen om aften. Her er der også guide der kan fortælle dig lidt om stedet og historie.

4. Nyd Sommer på stranden: Nu hvor du har været igennem historiske og kulturel side af københavn er det tid tila t besøg stranden. Mange kan lide at tage til Hellerup strand eller en af det meste kendte Bryggen på Islands Brygge som er en del af en lille Ø for sig selv på Amager llige over broen fra centrum finder du Bryggen.

Så er vi kommet til natteliv i København.

København om sommeren og selv vinteren fyldt med mennesker på natklubber og bar. Den her livlig by løber ikke tør for mennesker der elsker at feste. Hvis du er en af dem så her er stedet du burde besøg.

De 5 mest populæreste natklubber for alle aldre.

Vega Natklub

En af mine favorit steder. Den fine interiør gør det afslappede atmosphere at være i. Her tager man en drik eller to sammen med en ven eller veninden inden man går videre til den næste natklub. Det her sted er hvor mig og mine venner varmer op med småsnakkeri og laver vores fuld party plan til resten af aftenen.

Næste stop vil være:

Dunkel

Dunkel er en natklub for alle aldre, ofte så fyldes menneskerne helt ud på fortovet, der er masser af gang i den selvom danse gulvet ikke er særlig stor stopper det ikke nogen. Hvis man ikke kan lide over proppet med party mennesker så er det her sted ikke for dig. Men spring endelig ikke denne natklub over, det er god oplevelse alligevel.

K3

Er man mere til store party og dansegulv, så er K3 stedet for dig. K3 var i 2007 gay-klub, men den er idag givet ny navn og ry. K3 er meget populær, her finder du alle slags mennesker, K3 vælger ikke dens party animals, er man homo, ung eller gammel så længe du ved hvordan man fester så er du ind gennem deres dør.

De var mine top 3 natklubber i København, der er masser af natklubber som også gode men det er nok bedst at du selv sætter dine egen to ben i selve byen, der er klubber hver hjørne du vil ikke kede dig et sekund.

Er man sulten efter en tur på danse gulvet så er der masser af fast food restuaranter i byen. Der er masser at vælger mellem, om man er til burgers, shawarma eller bare slik sulten så er 7 eleven altid åben og er også i hver hjørne af byen.