Train Natklub Århus

Train Natklub – en kvalitetsoplevelse

Train Natklub har besøgssted på Tolbodgade 2, Århus. Train er den største natklub i Århus.

Train er placeret tæt på havnen og har en stor koncertscene som har budt velkommen til lokale og internationale stjerner.

Her kan du sikre dig god service, kvalitetssikkerhed samt god rytmisk musik, som kan få dig til at danse hele natten lang. Minimumalder for at komme ind på Train Natklub er 21 år. 18 år ved specielle events.

Train Live

Train er delt op i 3 dele, Train Live en af de største  spillesteder i Danmark, hvor der er plads til 850 koncertgæster. Ved store koncerter og diskotek klub events kan Train byde velkommen til helt op til 1500 partymennesker.

Deres udstyr er helt avanceret og lysudstyr samt musik udstyr er helt i top – det giver dem chancer for at invitere store kendte stjerner.

Train Natklub

Fredagsnatklub er helt sikkert for alle slags mennesker.

Lørdagsnatklub på Train

Her bliver landet dygtigste DJs budt velkomne af lidt ældre partymennesker på Train Natklub. DJen fylder dansegulvet med mainstream, pop, disco og house musik.

Det bedste ved Train er at uansat din alder, bliver du behandlet med respekt og venlighed. Personalet på Train er professionelle og servicemindede, hvilket giver dig tryghed samtidig med man virkelig kan føle sig en smule speciel.

DJs der skruer musik op på Train natklub er:

Musikstilen på Train er forskellige, så det passer til deres gæster.

DJ Sved, DJ Torben Pop, Dj, Karsten Birkelund, DJ Lars Jespersen, og mange andre kendte DJs fra Århus, over hele landet – og internationale DJ kommer også tit på besøg på Train Natklub.

Du kan læse i deres kalender hvem der spiller den kommende weekend – du skal der til på deres hjemmeside som er http://natklub.train.dk/kalender.asp

DJ og VJ på Train kan alene give dig den bedste musikalske og visuelle oplevelse du nogensinde har oplevet.

De har desuden et bredt samarbejde med forskellige sponsorer og arrangører for at give dig ekstra intime oplevelser.

Train kan bruges til din privatfest

Trods Train er kendt som den største koncertsal i Århus, har man også mulighed for at leje Train Natklub til alle slags begivenheder   – det måtte være småt, intime, eller store events så har Train sikkert det rette indretning til din fest.

Train har haft events udenfor de traditionelle rammer, de har holdt masser events som Modeshows, koncerter for internationalt kendte stjerner, mange events som store firmafester eller helt private fest som bryllup, fødselsdage, konfirmationer og mange andre.

Train tilbyder den bedste service efter dit behov, dette kaldes Train Special. Man kan enten medbringe sin egen mad til sin festen eller Train kan hjælpe dig med din festmenu. Både fra mad til drinks der skal servers til dine gæster.

Du kan få mere informationer om Train Special på http://special.train.dk/reception.asp

Bliv en del af Train familien

Train har professionelle, rare og festmindede personaler. Vil du være en del af Trains familie skal du ind på deres hjemmeside og vide lidt mere om deres Natklub og dem du kommer til at være sammen med. Læse om deres krav også på http://natklub.train.dk/job.asp

Posted in Århus - Written by Mr. Fest on 04/11/2010

One Response to “Train Natklub Århus”

Leave a Comment