Diskotek IN

Diskotek IN København - stedet for elektrolys fans

Diskotek IN er meget populær i København, hver weekend er diskotek IN helt proppet med mennesker fra alderen 18 år og op efter.

Diskotek IN finder du på Nørregade 1 i centrum af København, 3 minutters gågang fra Rådhuspladsen.

Diskotek IN åbnede dørene op i 1996, og har fået københavnernes opmærksom med deres fribar koncept samt deres vildeste lysshow. Ligeså snart entren er betalt er der fri bar med øl, champagne, vin og sodavand.

Party stemning på Diskotek IN har ikke ændret sig, mange vil stadig vælge at holde den vildeste fest i deres liv på diskotek IN.

DJ teams er hvad diskoteker handler om

Diskotek IN vælger de bedste DJs i landet og udlandet til at spille musik for dem. Mange af disse DJs har spillet meget på Diskotek IN og siger at publikum på Diskotek IN er helt anderledes fra andre natklubber, her fyres der virkelig af på dansgulvet!

Mange af landets bedste Dj kan også godt lide at spille på Diskotek IN netop pga af deres gode og avancerede udstyr, de ejer nok den kraftigste musikanlæg i København.

Du når aldrig at blive tørstig på Diskotek IN

Trods massive menneskemængder dukker op på Diskotek IN, oplever man aldrig at skulle står i kø for at få ens drikkevarer. Da Diskotek IN har 6 barer i huset, som sørger for at gæsterne aldrig når at blive tørstige hele aften. Vi ved alle sammen at kø kan ødelægge hele festaftenen, derfor har Diskotek IN indrettede deres natklub så den har 6 barer fordelt i natklubben.

Selve køen ved indgang skal man ikke vente så lang tid på, der rykkes og der checkes grundigt inden man kommer ind for at sikre deres festglade gæster den bedste aften uden at man få ubehagelige oplevelser.

After Party på Diskotek

After Party har stor betydning på Diskotek IN, stedet holder åbent helt op til kl 10 om morgen, det er eksraordinært for natklubber i København og Diskotek IN er den eneste der så lang åbningstider. Så længe der er gæster i klubben så holder Diskotek IN åben.

Lysshow – hvad er det?

Er man ikke en natugle som de fleste københavnere og man har ikke oplevet et godt lysshow endnu så er diskotek IN den bedste start på dit natteliv.

Et lysshow er show med elektrolys i forskellige farver, for at se billeder af elektrolys på Diskoetk IN kan se her http://www.discotekin.dk/the-dance-floor.html

Diskotek IN ejer det største dansegulv i København som er lokaliseret i midten af huset. Dansegulvet præsenterer hele husets koncept: det er at danse under et godt lysshow og med god musik.

Det er ikke kun lyset der får dig til at hoppe fra din stol og videre til dansegulvet, Diksotek IN har det bedste DJ team til at fyre den af.

Se her hvem der spiller på Diskotek IN http://www.discotekin.dk/the-dance-floor.html

Diskotek IN er delt op i 3 dele

La hacienda - et sted hvor man varmer op med små drinks, rolige sange på højttalerne eller dansemusik, men ikke den helt vilde rytme. La hacienda åbner kl 23, dansegulvet er stadig energisk, og de bløde sofaer rundt omkring gør det til et meget afslappet sted. La hacienda, selve navnet lyder så eksotisk – og det er det koncept Diskotek IN vil ramme på la Hacienda.

På La hacienda rummes stadig de bedste Dj i landet. Vil man blive på La hacienda er det også et helt fint sted at party hele natten, da gode drinks og god musik også bliver  tilbudt her!!!

JUKEBOKSEN

Jukeboksen er et lille hyggested. Her kan man synge med til sangene med en række sanglister på bordet. Stedet er dæmpet, her kan man varme op før man går videre til elektrolysshow dansegulv.

Posted in København - Written by Mr. Fest on 20/11/2010

One Response to “Diskotek IN”

  • Flexbar siger:

    Jeg har været bartender i mange år og arbejder til daglig for Flexbar.dk – Men uanset min passion for cocktails og klassisk bartending, så er det sgu sjovt at være her inde i ny og næ.

Leave a Comment