The Australian Bar

The Australian Bar – Pool, live musik og billige drinks

Generelle informationer om Australian Bar København

Australian Bar & Pool har besøgsadresse på Vestergade 10, to minutters gågang fra Strøget.

Australian Bar startede med at være et sted hvor man kan spille Billard eller pool, hvor der er en bar hvor du kan nyde deres lækre kolde øl og cocktail-drinks mens du spiller pool med dine venner.

Australian Bar har længere åbningstid end de fleste Natklubber i København netop fordi det også er en Billard eller Pool bar. I weekenderne holder de åbent fra kl 17 til kl 6.

Hvorfor er Australian Bar og Pool Bar populær?

Australian Bar er et meget afslappet sted at være, – alle folk du møder på stedet er down to earth typer, og du kan nem få nye, gode venner på Australian Bar.
Ikke nok med at de serverer øl og drinks til rimeligt gode priser, men de har også fundet en ny koncept som de kalder ”10 kroners bar”.

Alle er velkommen og man kan komme som man er!

På Australian Bar – eller som de unge kalder det i dag: ”A-bar” – kan man komme ind uansat hvad man har på, og deres indgang er billigere end de fleste natklubber.

Deres slogan er ”Alle er velkommen men være rar!” – det betyder så at man skal selvfølgelig tage hensyn til andre folk – også med hensyn til ens påklædning. – Ligesom alle andre natklubber vil Australian Bar jo heller ikke have ballademager-looket ind i deres Bar.

Du kan jo gå ind på deres hjemmeside og checke lidt ud hvad de mener på http://kbh.abar.dk/

Australian Bar kan lejes ud til privatfester

Ligesom andre natklubber har du muligheden for at leje Australian Bar til din privatfest. Her kan jo forvente at dine gæster ikke vil kede sig, for du får pool bordene for dig og dine gæster alene.

Det bedste af det hele er at det er GRATIS at leje A-bar, det eneste du skal sørge for at du inviterer en hel masse festglade mennesker til din privatfest. Du kan leje den helt for dig selv fra kl 20 til 23 derefter vil andre partymennesker have adgang til A-baren.

VIP på Australian Bar

Er du helt glad for A-bar, har du muligheden for at få VIP kort ved at gå ind på deres hjemmeside http://kbh.abar.dk/   .

Du kan sende dem en email om, hvorfor du vil have VIP kort. Med VIP-kort få du og en ven fri adgang til stedet året rundt. Du få invitationer til VIP arrangementer, du få også en hel anden pris for at spille Pool på stedet.

Det A-bar vil gerne have fra dig er at du hjælpe med at give flyers, plakater og billetter på enten dit arbejdsplads eller skole.

LIVE musik på A-bar

Du er DJ'en på A-baren, du bestemmer nemlig hvilket musik der spilles på højttalerne, deres elektroniske musikafspiller giver alle chancen for at høre deres favorit musik. Det eneste du skal gør er vælge den sang, du kan lide, derefter indlæg 2 kroner på maskinen – VIOLA!

Du kan også bede Bartenderen at spille din egen mixed cd, hvis du spørge pænt!

Få mere information på deres hjemmeside http://kbh.abar.dk/

Her kan du også få kontakt oplysninger hvis du gerne vil reservere et bord HELT GRATIS på Australian Bar!!

Posted in København - Written by Mr. Fest on 01/11/2010

2 Responses to “The Australian Bar”

  • karina christensen siger:

    min ven måtte ikke komme ind på a bar fordi han havde hane kam så den der med alle er velkommen lige meget hvad passer vist ikke helt. han er en god dreng og har aldrig lavet ballad. så lur mig hvis i ikke er begyndt at følge strømmen med “”kun dem der ser ordenlige ud må komme ind” en smule. dør manden var tilgænglæld sød fordi han kom og gav os besked inden vi nået frem til døren men vi måtte jo så gå et andet sted hen også selvom vi havde en masse venner der ventet på os der inde.

  • Rikke Holt siger:

    Hvor meget koster de forskellige drikkevarer?
    Vh Rikke

Leave a Comment