Bar 7 (Seven) i København

Bar 7 - En ny, flot og sofistikeret designet bar

Bar 7 startede som en fancy cocktail-bar, her kan du altid forvente de bedste cocktail drinks i byen.
  
Bar 7 er indrettet på en sofistikerede måde med rare, bløde siddepladser og selve klubbens indretning giver helhed på stedet. Alle er velkommen på Bar 7 som ligger på Studiestræde 7 i København.

Simpelt koncept fra Bar 7

Man finder mange natklubber i København, der tilbyder cocktail drinks i forskellige farver og smag, men Bar 7, som er decideret cocktail ekspert i København, tilbyder de bedste  cocktails i byen. Folk er ikke bare helt vilde med deres cocktails, men også den varme atmosfære man mærker ligeså snart man træder ind i Bar 7.

Bar 7 har opfundet et koncept i deres bar så man føler sig hjemme. Det er som om at være i komforten af din egen stue – forskellen er at du får serveret gode cocktails og høre god musik, og møder nye hyggelige og snaksaglige mennesker.

Baren har 2 etager med en kapacitet på 250 mennesker, masser af både private og åbne pladser. Den mest attraktive del af det sted er Mosiac væggen med samling af moderne kunst.

De bedste cocktail i byen findes på Bar 7, siges det:

Bar 7's cocktail-menu er meget spændende, deres brede liste over cocktails vil give dig den bedste oplevelse. De bedste cocktails findes på Bar 7, fordi du bliver betjent af en professional bartender, der har kendskab til mange cocktail drinks fra hele verden.

Du kan smage forskellige cocktails såsom MARTINI, MOSCOW MULE, MOJITO, SOBER MUNK, COM CARPET, SINNERS SIP og mange andre.

Events og privat fester på Bar 7

Bar 7 vil gerne holde på deres afslappede og sexede koncept, derfor er der ikke forkert eller rigtig påklædning – men kom heller ikke i nattøj eller lignende en terrorist på tur i byen, – man må gerne klæde sig pænt hvis man har lyst.

Betalingen ved indgangen kan variere afhængigt af hvilke events, der er den aften man vil ind på Bar7. Ved reservation af bord er grundreglen, at man skal komme inden midnat og man skal bestille en flaske spiritus. Bordet er dit hele aftenen, ingen tidsbegrænsning. For pris se på deres hjemmeside på http://www.barsyv.com/  

Private fester er det bedst i holde i deres PRIVATE ROOM, hvor der er pool bord. Private Pool room kan have 100 gæster, hvor imod private lounge room har plads til 25 mennesker. Prisen får du også at vide på deres hjemmeside.

Bar 7 holder ugentlig events med DJ's, som spiller hiphop, raggae, rock n roll og dance musik.

Du kan få deres event plan på deres hjemmeside på http://www.barsyv.com/

Der findes en unik bar-kultur på Bar 7, – her fester man med gode, afslappede mennesker.

Posted in København - Written by Mr. Fest on 01/11/2010

3 Responses to “Bar 7 (Seven) i København”

 • jonas siger:

  Udemærket sted!..

 • Thorvald siger:

  Vi var 10 personer inde for at hygge os på Bar7, men fik en rigtig dårlig oplevelse desværre. Vi havde bestilt plads så vi kunne sidde og snakke ved bordene. Der var rigtig nok også reserveret til os og alt gik godt.

  Pludselig måtte vores stole ikke stå hvor de stod, fordi en bartender mente nu her 2 timer efter der var fyldt op derinde var der ikke plads nok. Vi prøvede at forklarer ham vi havde siddet der i 2 timer og man kunne fjerne den store af vores stole og så måtte der være plads nok Det mente bartenderen ikke, og vi sagde det var vi utilfredse med. Denne bartender begyndte så at råbe af os og true os, og en anden bartender lavede fagter som hentød til at han ville skære halsen over på en af os. Det var helt sort og pludselig var vi med i en film med mafiabartendere. Mærkelig måde at behandle sine gæster på. De virkede meget psykisk ustabile bartenderne, og enormt arrogante! Dårlig og uvirkelig oplevelse.

  Sætter med sikkerhed aldrig vores ben på denne bar igen!

  • Mr. Fest siger:

   Det kan jeg godt forstå – det lyder da godtnok som en helt utrolig dårlig behandling! Men kender desværre alt for godt at nogle bartendere tror de er konger…

Leave a Comment