Disko Dasko

Disko Dasko – fest natten igennem

UPDATE!

Disko Dasko eksisterer ikke længere under dette navn. P.t. hedder klubben på den adresse kun K3, og ikke Slik eller Disko Dasko, som var andre koncepter på samme adresse førhen.

Hvor finder du Disko Dasko?

Disko Dasko finder du på Knabrostræde 3 København K.
Disko Dasko er en af de mest populære diskoteker i København.

Fest og farver, god musik og dansegulv er lige hvad du har brug for efter en lang uge på arbejde. Forkæl dig selv efter en hård uge på dit arbejde, går med venner eller bekendte og få ”party life” igang!!!

Hvad tilbyder disko Disko dasko Dasko udover fest og farver på deres danse gulv?

Der er mange populære lokale DJs som spiller på det nævnte diskotek Disko Dasko. Kendte Djs så som:

DJ Christian, DJ Jonas Og DJ Andre.

DJ Christian har haft 20 års erfaring indenfor at være DJ, . Han har spillet på Absalon Diskoteket på Strøget og har haft spillet på mange andre populærpopulære diskoteker, ikke kun i København men andre store byer i Danmark. Har han endda også hans samling lagt på en CD som man købe, hvis man nu er en rigitg fan af DJ Christian.

DJ Jonas som også fast spiller på Disko Dasko har også haft mange år erfaringer inden for at være DJ., hHans mix evener og gode humør bringer tusinde mennesker på danse gulvet med fuld gang i party attituden! Han kan få alle alle til at ryste den af på danse gulvet om man så er 18 år eller 50 år, hans samling er bredt og gode.

DJ Andre eller Jonax som hans ”Aaka” navn, har også haft temmelig lang erfaring inden for at spille musik på forskellige diskoteker rundt omkring i København. Han er god til at snige ind nye rytmer ind, som få giver fest musikken til at få dent rigtige flow af fest musik.

Services Disko Dasko Ttilbyder

Der er også et andet firma, der kalder sig Disko Dasko .- nemlig et mobildiskotek. Det har været lidt forvirring heromkring, men det viser sig, at mobildiskoteket og natklubben/diskoteket ikke har noget med hinanden at gøre.

Andre services Det andet Disko Dasko tilbyder ertilbyder for eksempel den de kalder Black and White Mobildiskotek. Mobildiskotek betyder at de tager festen musik og danse skoene til din fest. Om det så er konfirmation, bryllup, julefrokoster, firmafester eller andre begivenheder der kræver god musik.

De tilbyder også musik under middag, karaoke for at bringe lidt anderledes måde at feste. Du få endda din egen DJ til at spille musik som vil garantier få dine gæster til at danse natten igennem.

For at finde mere informationer om Disko Dasko kan du eventuelle gå ind på deres hjemmeside på www.diskodasko.dk

Her finder du generelle information om diskoteket samt de seje services, DJs og musik genre de spiller. Her kan du også få kontakt til deres party planner hvis du skla holde fest og har brug for god musik dine gæster kan nyde!!

Hvilke Genre spiller Disko Dasko egentlig?

Disko Dasko med deres talentfulde og partyminded DJs kan du forvente Kreativ blanding af musik, fra dansk pop, til Lady Gaga, RnB, Hip Hop og jazz bliver spillet på kryds og tværs natten igennem. Har du din egen favorit DJ med hans helt egen sampling af musik kan du jo vælge at tage til Disko Dasko den aften hvor Djen skal spille.

Her finder du mere information om Disko Dasko

For at finde mere informationer om Disko Dasko kan du eventuelle gå ind på deres hjemmeside på www.diskodasko.dk

Her finder du generelle information om diskoteket samt de seje services, DJs og musik genre de spiller. Her kan du også få kontakt til deres party planner hvis du skla holde fest og har brug for god musik dine gæster kan nyde!!

Posted in København - Written by Mr. Fest on 02/10/2010

One Response to “Disko Dasko”

Leave a Comment