Natklub Retro Odense

Natklub Retro Odense - Stil, komfort, god musik og god stemning

Club Retro er Odenses mest populære natklub, populære DJs spiller her og man bliver også inviteret til mange af deres events som bliver holdt hver uge.

Club Retro er placeret i centrum af byen, hvilket gør det nemmere for festglade menneske at finde. Er man ikke fra byen Odense, så er CLUB RETRO et af de steder man ikke skal gå glip af.

Retro er indrettet i fin og stilet design.

Retro er også kendt for den gode indretning, selvom Retro kan nogle gange være helt fyldt med mennesker, føler man sig ikke helt klemt da indretningen er god, så man kan hurtig komme til baren og dansegulvet.

Deres stole er bløde og behagelige. Bordene er dækket fint og baren er meget attraktiv, samt der er scene hvis der skulle være live musik, og selvfølgelig en DJ pult til deres kendte DJs.

Book dit bord og nyd din aften

Hvis man vil sikre sig gode pladser på Retro skal man reservere et bord, da der kan komme nogle tider hvor stedet er overproppet med festglade mennesker, især hvis der er events og udenlandsk DJ på besøg.

Retro har et stort dansegulv, i deres bar bliver der serveret cocktails, Øl og andre spændende klassiske drinks som champagne, breezers, cult og mange andre kendte drinks.

Blomster og Bien

Retro har en kælder som bliver brugt af lidt yngre mennesker, hvortil stue og 1. sal e r til lidt ældre mennesker. Blomster og bien som det kaldes – dennne del af huset er mindre eksklusiv end 1. sal og stueetagen.

Entrepris, garderobepris og Husets regler

Retro er helt klar for alle, da prisen hos Retro er lige til. Og Retro har studenter rabat ved fremvisning af studenterkort. Prisen er fra 50 kr. Minimumsalder er fra 20 år.

Retro ligger den røde løber frem for alle så at sige, man kan komme som man vil. Bare man ikke ligner en, der vil sprænge i luften, hvis du forstår hvad jeg mener. Man skal ikke komme og ligne en, der får dørmændene til at føle, at deskal have metaldetektoren frem. Kom I almindelit tøj eller festtøj - det er bedst.

Du kan få mere at vide om deres regler, priser og events på deres hjemmeside på http://retro.dk/

Leje Retro til din privatfest eller store arrangementer.

Man har muligheden for at leje Retro alle ugens dage men dørene bliver åbnet for andre festglade mennesker fra kl 24. Retro kan medhjælpe til planlægningen af din privat fest – om det så er store eller små fester, oprydningen sørger Retro også selv for.

Kontakt Retro for aftale af bordreservation og privat festarrangement.

Retro tilbyder også god mad til dine gæster, menuen finder du på http://www.retro.dk/odense/page.asp?id=139

VIP på Retro

Bliv medlem af Retro, retro har mange forskellige medlemskort som man kan vælge imellem der passer efter ens behov.

Dernæst kan du få nyhedbreve til kommende events på Retro og du få rabat på privatfester, evens og andre arrangementer der bliver holdt på Retro.

Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside på http://www.retro.dk/odense/page.asp?id=117

Posted in Odense - Written by Mr. Fest on 04/11/2010

Leave a Comment