NORD natklub Købehavn

Nord – lounge og natklub for barnlige sjæle!

Er man over 30 år og har lyst til at feste er Natklub NORD stedet for dig!
Natklub Nord er nemlig for festglade mennesker over 30 år.
Nord er et fint sted, Nord er nemlig indrettede i stilet design med en hyggelig lounge atmosfære.

Der er over 200 siddepladser på stedet samt en stor bar med lækre drinks. Dansegulvet er stort, hvor den bliver fyret af med det bedste musik fra de bedste DJ's i København.

For at nævne nogle få DJs: DJ Ronin, Jack Marone, Miguel, Satana og CaFo.

Føl dig som en kendt Hollywood stjerne med den gode service NORD tilbyder

Bordene er dekoreret så fint, at man føler sig som en Hollywood Stjerne. Borddækning skaber en fin og lækker afslappet atmosfære.

Bordbestillingen kan ske på deres hjemmeside på http://www.nordnatklub.dk/nord-natklub   eller ved at ringe til reservationsafdeling. Her kræver det minimum forbrug på 1000 kr. og selvfølgelig skal du komme før midnat.

Events på NORD

Der er også specielle arrangementer på NORD som du kan deltage i. NORD er fx brugt til Black Dress Firmafester, hvor gæsterne kommer i deres sorte og fine udklædning. Du kan også vælge at holde dit bryllup på NORD, de tilbyder nemlig god mad samtidig, for de har samarbejdspartnere når gælder god mad på bord.

For mere information er det bedst du ringer til NORD.

NORDs koncept

Der er masser af mennesker over 30 år, der stadig går ud og fester. Mange vil ikke ind i de unges natklubber, derfor har NORD opfundet dette koncept at have natklub specielt kun for dem, der er over 30 år.

Dette sted er hvad man virkelig kalder natklub for de voksne. Der bliver spillet gode gamle danske sange på højttalerene.

Det gode ved det hele er, at der ikke er krav om at man kommer i høje hatte eller fine kjoler selvom NORD kører den fine og elegant stil!

Posted in København - Written by Mr. Fest on 01/11/2010

One Response to “NORD natklub Købehavn”

  • Anja siger:

    En bartender fik 100 kr ved køb af 2 kildevand og gav ingen byttepenge. Jeg VED, det var en 100 kr seddel, men han påstod hårdnakket, det var en 50 kr seddel. Han hev mig ind i baren og åbnede pengeskuffen og viste mig, der kun lå 50 og 200 kr sedler. Jeg bad ham kigge om min 100kr lå imellem de andre sedler. Men nej det ville han ikke og sagde provokerende” tak for i aften skat og smut nu!”. Meget påfaldende, at pengeskuffen KUN indeholdt 50 & 200 kr. sedler og at han ikke ville kigge efter min 100 kr seddel!

Leave a Comment