Park Cafe, KBH

Park Cafe – tryk den af med god musik og feststemning på Park Cafe

Lidt om Park Cafe

Park Cafe finder du på Østerbrogade, .Dette hus på Østerbrogade har ændret sig en del, i dag er Park Cafe et hus med masser af gang i den og hvor du kan danse natten langt og møde nye venner.

Der er masser af muligheder på Park Cafe, man kan for eksempel leje festlokaler til firmafester eller private arrangementer så som bryllup, konfirmationer eller fødselsdagsfester.

Park Cafe tilbyder også god mad og kaffe om dagen.

Om dagen hedder stedet Park Cafe netop fordi du kan nyde gode mad og varm kaffe som du kan på restuarenter eller cafeer rundt omkring i København.

Park Cafe kaldes Diskotek Park om natten.

Om natten, hvis man er i festhumør, kan man nyde forskellige slags live musik på Diskotek Parks 3 scener.

VIP på Diskotek Park

Man føler sig lidt af en VIP, når man tager til Diskotek Park. Vil man have god plads med bord og stole hvor man kan slappe af efter en tur på dansegulvet, er det nok bedst man tager sig en bordreservation især fredage og lørdage, hvor stedet af proppet med mennesker. Ofte laver folk reservation en uge før de tager derhen, for sikre gode pladser.

Men at få reserveret bord på Diskotek Park er ikke helt en billig omgang. Bordet koster 2000 kr. hvor du får inkluderet 2 flasker spiritus samt 4 kander valgfri vand, snacks og frugt – og selvfølgelig får du også god service til den pris.

Denne pris kan variere ved arrangementer.

Som sagt til den pris kan du føle dig som Paris Hilton eller en anden kendt stjerne ,ved din ankomst har du din egen værtinde som følger dig til dit bord.

Ud over omkostning til bordet skal du selvfølgelig betale for indgangen.

Dresscode På Park Natklub

Park Natklub har dog deres eget set regler som de er kendt for såsom særlig påklædning eller dress code og aldersgrænser.

Det kan du læse mere om på deres hjemmeside på http://parkcafe.dk

Park natklub har deres fantastiske DJs

Lade mig introducere dig for Park natklubbens DJs

JACK MARONE

Han har været DJ på Park natklub siden 2004, Marone er kendt for hans funky beats med blanding af hans gode humør og glad party musik.

RONIN

Ronin er kendt for at organisere fester som RAW, Urbanical, Ministry of Sound i mere end 10 år nu, han er partner med JACK MARONE. Hans genrer er Electronic eller House. Han har vundet mange konkurrence inden for DJ verden.

JACK MARONE OG RONIN har spillet sammen 2 år i træk på Roskilde Festival som har gjort dem populær blandt andre kendte DJs.

PATRICK PERIERA

Han har været DJ siden 2000 og har været kendt for at spille House Music på mange natklubber i København.

Han har været booket i udlandet også steder som Sverige og Belgien og Ibiza.

LEX DIAMONDS

Lex er electic DJ som kan spille alle typer musik til forskellige arrangementer. Han har som andre DJs spillet på mange natklubber rundt omkring i København. Som Patrick, har Lex også været i udlandet, han har endda også spillet på danske radiostationer. Han producerer også hans egne tracks af musik som er blevet udgivet af EMI Records.

Disse er nogle af få af de ting du oplever på Park Cafe, for mere informationer tage et kig på deres hjemmeside som er http://parkcafe.dk/5/. Her finder du også events planer og andre arrangementer for hele året eller du kan lige kigge om næste weekends arrangement er lige noget for dig.

Posted in København - Written by Mr. Fest on 01/11/2010

Leave a Comment