Rust i KBH

Rust – få en meget varieret oplevelse på et sted

Hvis man leder efter en god aften og god koncert med vennerne så er Rust stedet for dig.
Rust ligger på Nørrebro, Guldbergsgade 8 for at være præcis, en lille by i København med fuld gang i den.

Er Rust et sted for dig?

Lad os gå i dybden om, hvad Rust har at tilbyde. Rust er en af Københavns klassiske natklubber. Her møder man forskellige mennesker, med godt humør og med afslappet attitude.

Rust er et inspirerende sted med lækre drinks og afslappet miljø.

Rust er delt op i tre:

Lounge og cocktailbar – plads til 75 personer

Stor Bar eller Main bar – Rund bar med dansegulv, plads til aftens DJ og en scene. Her er der plads til 250 festglade mennesker

Basement eller kælderen – meget intimt lokale med DJ pult, er egnet til intime privatfester eller pre clubbing events. Her er der plads til 150 mennesker og denne del af huset bliver mest brugt til privatfester eller firmafester undtaget dagene Fredage og Lørdage efter kl 24.

Hvis du vil holde privatefest på Rust har de deres særlige regler som du kan læse mere på deres hjemmeside som er http://www.rust.dk/pages/om_rust.php

Du skal forvente gode musik på dansegulvet og gode koncerter på Rust.

Rust er delt op i 2 etager og kælder, og kan huse 530 gæster i alt. Rust startede som et sted kun for koncerter. De har bevaret selve konceptet hvor Rust startede, ved at holde Live Musik hver torsdag.

Rust's scener er klart lavet til kommerciel musikstile, som hiphop, electronica, indie rock og meget andet.

Er man en virkelig natklubelsker så tilbyder Rust 5 dage om ugen mange af de bedste DJs i København, som spiller musik for dig.

DJs som CopyFlex, J-ro, Jaded og AK47.

Desuden holder de events hvor de inviterer internationale Djs, som spiller for deres gæster.

Koncerttid starter fra kl 21 til 23 og der er ingen minimumsalder, den rigtig fest begynder fra kl 23 til kl 05 hvor minimumalderen dog er fra 20 år. Onsdag og torsdag er aldersgruppe fra 18 år og op efter.

Der skal som alle natklubber i København vises ID hvis man vil forbi Den Store Dørmand.

Drinks som bliver tilbudt på Rust

Rust handler mest om den gode musik, men selvfølgelig er gode drinks en den del af aftenens højdepunkt. Øl er hvad der mest bliver serveret på Rust, men de er heller ikke helt bagud med deres cocktaildrinks som de også giver omtanke.

Er du ryger så har Rust også taget hensyn til dig. Rust har nemlig lavet en ny bar for rygere alene, dette sted i huset kaldes upstairs. Her kan man trække sig lidt tilbage og tage en slapper fra dansegulvet.

Rust Upstairs konceptet kom helt tilbage fra dengang Rust var et sted man kunne få god mad og en god snak med nye mennesker. Rust har givet dette miljø tilbage til gæsterne. Upstairs er et sted i huset hvor du har muligheden for at flirte med din drømmedame eller -mand i fred og ro.

Her kan du høre alternative hitlister skruet højt op på højttalerne, langborde med spejlvægge, der skaber en god og afslappet atmosfære.

Posted in København - Written by Mr. Fest on 01/11/2010

One Response to “Rust i KBH”

  • G. K. R. siger:

    Det er et fantastisk natclub ;D

    Forresten hvis man er interesseret så kan jeg skaffe billige entrebilletter til forskellige events!

    glebrasmus snabela hotmail punktum com

Leave a Comment