Rosie Mcgees

Rosie Mcgees – natklub og restaurant

Rosie Macgees er den mest afslappede natklub i byen. God musik samt god mad er ikke det eneste Rosie Mcgees har at tilbyde. Du oplever også en eventyrlig atmosfære hos Rosie Mcgees.

God mad på bordet inden festen begynder

Rosie Mcgees er også en restuarant som er kendt for dens mexicanske og texanske menu. Stedet serverer tradionelle tex-mex retter på den traditionelle måde. Rosie Mcgees har også en hel masse andre retter på menuen, forretter, hovedretter og desserter, både dansk og udlansk øl samt varme og andre kolde drikke.

Du kan få mere at vide om deres usædvanlige retter på deres hjemme side på http://rosiemcgees.dk/1/

Lad festen begynde..

Fra kl 23 om aftenen skruer Rosie Mcgees op for festhumøret. Her serveres der god dansk eller udlandsk øl, cocktaildrinks og meget andet. Rosie Mcgees har 2 dansegulve, og har de kendte DJs fra rundt i landet til at spille musik for dem. Med det bedste musik og rare bartendere kan du opleve den bedste aften i København.

Rosie Mcgees holder også specielle events. King of rock, Decco band osv. Få mere informationer på deres hjemmeside http://rosiemcgees.dk/calendar/42

Firmafester på Rosie Mcgees

Rosie Mcgees tilbyder også privatfester, hvor man kan leje Rosie Mcgees. Prisen er rimelig og man få den bedste firmafest nogensinde. Det koster 239,- per kuvert, hvor både entré og garderobepris er inkluderet.

Servicen er god og Køkkenchefen kan hjælpe dig med at planlægge menuen til din fest.

Rosie Mcgees befinder sig i hjertet af København på Vesterbrogade 30 sekunder fra Rådhuspladsen, hvilket også gør det nemt at finde for gæsterne.

Glem alt om at stå i kø for at få din øl eller drink, Rosie Mcgees har 4 barer, den eneste natklub med 4 barer i København.

Du behøver heller ikke at reserve bord for at får siddepladser for Rosie Mcgees har 2 etager og er indrettet så man har nem adgang til baren og dansegulvet.

Et virkeligt eventyrligt og afslappet feststed!

Posted in København - Written by Mr. Fest on 01/11/2010

Leave a Comment